Dans med stjernerne: hvad får vinderen?

dans med stjernerne er en af de mest populære serier på ABC.

professionelle dansere med berømtheder går sammen hver uge for at fremvise deres danserutiner for dommerne i håb om at blive reddet fra eliminering. Den 22. November 2021 blev Iman Shumpert erklæret vinder af sæson 30.

vinderen af dans med stjernerne får et trofæ og en pengepræmie
vinderen af dans med stjernerne får et trofæ og en kontantpriskredit: Getty

hvad får vinderen af dans med stjernerne?

konkurrencen om dans med stjernerne har en meget efterspurgt pris blandt deltagerne.

bortset fra at tage hjem mirrorball trophy, bliver hver deltager betalt for at deltage i konkurrencen.

jo længere deltagerne varer uden eliminering, jo højere er deres lønseddel mod slutningen af forestillingen.

ifølge Variety får stjernerne en tilmeldingsbonus på $125.000 bare for at dukke op til de første øvelser og de første to uger af filmen.

virkelighedsstjernen Hannah brun vandt bor i 2019
realitystjernen Hannah brun vandt boliger i 2019kredit: Getty

kilder siger dog, at der er et loft over, hvor meget nogen kan indbetale fra boliger.

for sæson 28 var det maksimale beløb angiveligt $295.000, selvom det har været meget højere i tidligere sæsoner.

Iman Shumpert tog hjem guld i sæson 30 ‘ s finale.

NBA-mesteren skabte historie som den første basketballspiller nogensinde, der kom til finalen og chokerede fans, da han vandt hele konkurrencen.

hvordan vinder du boliger?

hver uge fjernes et par fra boliger.

det par, der får det laveste samlede antal dommerpoint og publikumsstemmer, fjernes fra forestillingen, indtil der kun er et sidste stående par.

i de sidste sæsoner har seerne været i stand til at stemme på deres yndlingspar online eller via sms under live-udsendelsen af serien.

sæson 30 har i øjeblikket fire par tilbage i semifinalen.

da konkurrencen nærmer sig slutningen, lukker dommerne deltagere ud gennem dobbelt elimineringer.

Hvordan kan jeg se bolig?

Dans med stjernerne vil luft live på ABC hver mandag på 8pm-10pm.

seriens 30. sæson havde premiere den 20. September 2021.

sidste sæson vandt Kaitlyn og hendes partner Artem Chigvintsev dansekonkurrencen, mens Hannah brun og hendes partner Alan Bersten vandt året før.