Spil 21: Boston Bruins Vs Lynlinjer, væddemål, forhåndsvisning

• Kvit
  • Flipboard
  • Reddit
  • e-mail

Boston Bruins (12-8-0, 24 pts) er vært for de forsvarende, back-to-back Stanley Cup-mestere, Tampa Bay Lightning i aften på TD Garden (7:05 PM, NESN, BSSUN).

dette er første gang, at de to Atlantic Division-rivaler har kvadreret, siden lynet slog Boston Bruins ud af Stanley Cup-slutspillet i 2020 med en 3-2 dobbelt overarbejde sejr i spil 5 i Eastern Conference semifinaler. Dette er også første gang boltene træder på TD Garden ice siden den berømte donnybrook mellem disse to bitre rivaler i en 5-3 sejr for de besøgende. Der var kombinerede 94 straffeminutter og fire kæmpende majors i hvad der var Bruins’ sidste hjemmekamp før COVID-pause den 12.marts 2020.

Væddemål, Forudsigelse:

Boston Bruins (-115) kommer ind i spillet som små favoritter. Du kan også få B ‘ erne -1,5 (+215). Over / Under er 5,5 med over på +110 og under på -130. Læsningen her er, at dette vil være en lavscorende affære og gå i overarbejde. Du kan satse spillet til OT på +275.

forudsigelse: Lightning 3 Bruins 2 (OT)

Boston Bruins noter

-Jeremy Svayman får nikket mellem rørene igen efter en strålende og karriere-bedste 42-Gem præstation i en 2-0 Bruins sejr over Nashville Predators på torsdag. Det var Svaymans fjerde karriere shutout.

–kampberedt Boston Bruins-vinger Jake DeBrusk snappede en seks-spil målløs række i sejren torsdag og nettede sit fjerde mål for sæsonen og hvad der viste sig at være spilvinderen 14:38 ind i den første periode.

– er Bruins vinger David Pastrnak begyndt at finde sin rille? Selvom Pastrnak havde sin to-spil mål stribe knækkede på torsdag, han havde masser af chancer med fem skud på nettet. Det fulgte en one-goal, ni-shot præstation denne sidste tirsdag, da han tændte lampen i et 2-1 tab til Detroit Røde vinger. Pastrnak har tre mål i sine sidste fem kampe og har 31 skud på nettet i løbet af dette tidsrum.

-Bruins forsvarsspiller Charlie McAvoy er en spilletidsbeslutning med en ikke-COVID sygdom. Ud over McAvoy forbliver Boril (underkrop) og Anton Blidh (overkrop) ude.

Tampa Bay Lightning Notes

-31-årige Lynkaptajn Steven Stamkos har en genopblussen denne sæson. Han går ind i aftenens matchup på en fem-spil point streak med to mål og fem assists i løbet af dette tidsrum. Stamkos fører lynet i mål med 11 og i Point med 25.

– 2018 Norris Trophy vinder og 2020 Conn Smythe vinder Victor Hedman fører boltene i assists med 17 hjælpere.

-Andrei Vasilevskiy starter for boltene og bærer en 11-4-3 rekord med en 2.14 GAA og .926 Gem procentdel i dette spil.

– Mathieu Joseph (underkrop) 2 spil, Nikita Kucherov (underkropsskade), Brayden Point (overkrop), Gemel Smith (underkrop), alle forbliver ude for lynet.

-lynet begynder en fem-spil road trip – deres længste af sæsonen – i aften og spiller det første spil i et back-to-back sæt, der afsluttes i morgen i Philadelphia.