Dans Med Stjernene: hva får vinneren?

DANCING With The Stars er en AV DE mest populære programmene PÅ ABC.

Profesjonelle dansere med kjendiser slår seg sammen hver uke for å vise frem sine danserutiner til dommerne i håp om å bli reddet fra eliminering. Den 22. November 2021 ble Iman Shumpert erklært sesong 30s vinner.

vinneren av Dancing With The Stars får et trofe og en pengepremie
vinneren av Dancing With The Stars får et trofe og en pengepremie: Getty

hva får Vinneren Av Dancing With The Stars?

Dancing With The Stars-konkurransen har en svært ettertraktet premie blant deltakerne.

bortsett fra å ta hjem mirrorball-trofeet, får hver deltaker betalt for å delta i konkurransen.

jo lenger deltakerne varer uten eliminering, desto høyere er lønnsslippet mot slutten av showet.

Ifølge Variety får stjernene en påmeldingsbonus på $125 000 bare for å dukke opp for de første prøvene og de to første ukene med filming.

Virkeligheten stjerners Hannah Brown vant DWTS i 2019
Reality star Hannah Brown vant DWTS i 2019Credit: Getty

kilder sier imidlertid at det er et tak på hvor mye noen kan tjene PENGER fra DWTS.

for sesong 28 var det maksimale beløpet angivelig $295 000, selv om det har vært mye høyere i tidligere sesonger.

Iman Shumpert tok hjem gull i sesong 30s finale.

NBA-mesteren skapte historie som den første basketballspilleren noensinne som nådde finalen, og sjokkerte fansen da HAN vant hele konkurransen.

hvordan vinner DU DWTS?

Hver uke et par er eliminert FRA DWTS.

paret som får den laveste samlede summen av dommernes poeng og publikumsstemmer, vil bli eliminert fra showet til det bare er ett siste stående par.

i de siste sesongene har seerne vært i stand til å stemme på deres favorittpar online eller via tekstmelding under direktesendingen av showet.

Sesong 30 har for tiden fire par igjen i semifinalen.

som konkurransen nærmer seg slutten, dommere luke ut deltakerne gjennom dobbel-elimineringer.

Hvordan kan JEG se DWTS?

Dancing with The Stars vil luften live PÅ ABC hver mandag på 8pm-10pm.

den 30. sesongen av showet hadde premiere 20. September 2021.

Sist sesong vant Kaitlyn Bristowe Og hennes partner Artem Chigvintsev dansekonkurransen mens Hannah Brown og hennes partner Alan Bersten vant året før.